Skip to content

Pripremi se za Božić

Adventska inventura…

Kakvo vrijeme za čišćenje svoje duševne kuće! 💦🧹

Ovih dana pripremala sam si materijal za pomoć u promišljanju protekle godine – i toliko mi se svidio proces da sam se dodatno potrudila na ideju da podijelim proizvod s vama. 💌

Ovaj advent (iščekivanje jedine istinske Nade koja je potrebna čovječanstvu) želim biti prisutan u trenutku i u suradnji s Božjom milošću očistiti duhovnu kuću i sanjati veliku 2021. godinu – koja će doći s paketom svojih boljki (jer živimo u ranjenom svijetu).

Svaki dan adventa otvorit ću jedan prozorčić na adventskoj kućici svoje nutrine i tragati za Njegovom prisutnošću u 2020., dopustit ću mu da ispituje od čega sam sazdan i da mi kaže što mi je činiti – što mi je sanjati za 2021. godinu!

Prvi dan adventa – Radni list

“Radne listiće” nazvala sam “Moja adventska kućica” – jer ćeš svaki dan moći “kopati” po određenom području svoje duhovne kuće i stavljati nered i red pred Boga – da ti pomogne u razlučivanju što može ostati, a što treba van – odnosno što te približava Njemu, a što te od Njega udaljuje.

Preuzmi ogledni primjerak!

U nastavku možeš preuzeti ogledni primjerak knjižice s kojom radiš prvih pet dana adventa!

Ako ti se svidi i poželiš očistiti kuću do kraja, pretplati se na Debora Jo Newsletter i 4. prosinca u svoj e-mail poštanski pretinac dobit ćeš cjelovitu pripremu za Božić.

Ogledni primjerak “Moje adventske kućice” preuzmi u nastavku!

Sutra polako krećemo… Javi mi što misliš, ako zapneš ili poželiš nešto podijeliti i posvjedočiti!

Kristina

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)