Planer

Novi planer u tvojoj torbi

Dok nestrpljivo iščekujem prvo tiskanje planera koji je do jučer bio „samo ideja“, odlučila sam podijeliti neke njegove osobitosti.

Debora Jo planer je – PLANER 🙂 i ideja mi nije bila zakomplicirati tu bilježnicu u koju, posebno mi žene, zapisujemo svašta, od radosnih zaduženja do onih „i ne baš“. Ideja je bila jednostavna – oplemeniti planer nekim detaljima zbog kojih ću voljeti voditi računa o svojim obvezama.

DEBORA JO HOLLY planer 2019.

Ovaj mi je planer bio na srcu.

Prvo bih objasnila što znači Holly u nazivu. Iako bi većina to možda pročitala kao holy – eng. sveto, Holly je zapravo na engleskom ime biljke – božikovine. Simbolika je božikovine za kršćanstvo ta da njezini listovi predstavljaju Kristovu krunu kojom je bio okrunjen za vrijeme muke, dok crvene bobice predstavljaju kapljice krvi. Tako da mislim da je dodatak Holly u imenu planera baš nekako – okej. 🙂

Na početku mjeseca nalaze se kalendar, vizual i poticajni tekst:

A nakon toga i mjesečni ciljevi, molitva na početku mjeseca (za svaki mjesec je drukčija) te tjedni ciljevi

I konačno… struktura tjedna:

Ovaj planer ima i nekoliko dodataka: prostor za bilješke nakon svakog tjedna te prostor Zastani da te duša stigne na kraju svakog mjeseca (prostor za osvrt na protekli mjesec):

A tu je i prostor za korizmene i adventske odluke, prostor za knjige koje želim pročitati, filmove koje želim pogledati, prostor za upisivanje rođendana te dodatni prostor za bilješke. 🙈

Ove godine u planer su dodani i bitniji katolički sveci i blagdani. 🙂

Svega ima! 😉

Više fotografija sadržaja pronaći ćete na društvenim mrežama (Facebook/Instagram). A svakako će ih biti još!

Cijena Holly planeru je 130 kn – zajedno s dostavom za Hrvatsku.

Kristina

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *